زاگروسانه

کاشت هزار نهال جنگلی و بومی در مراتع سوخته دیواندره

به گـزارش هه نـگاو،

به همت منابع طبیعی شهرستان دیواندره ؛ شهرداری دیواندره و فعالان محیط زیست به سرپرسی اقای احمدیاری جهت احیای مراتع سوخته کاشت 1000 نهال بومی جنگلی اجرا شد .

در این همایش اقای رضایی ریس منابع طبیعی ضمن تشکر از مردم برای مشارکت در حفظ محیط زیست و کمکهای آنان در زمان مهار آتش سوزی ها ابراز امیدواری کرد که کاشت نهال تبدیل به فرهنگ جامعه ایرانی شود.

زاگروسانه (کاشت بذر بلوط زاگروس) با مشارکت تشکل‌های محیط زیستی زاگروس‌نشین با شعار "این سرزمین با قامت زاگروس زیباست" از روز جمعه دوم آذرماه فعالیت‌های خود را آغاز و تا ششم آذرماه ادامه خواهد داشت.

متاسفانه با آمارهای نابودی جنگل‌های زاگرس طی سال‌های گذشته باید گفت دستکم تا این لحظه نشانی از عزم مسئولان برای جلوگیری از نابودی این سرمایه ملی به چشم نمی‌خورد.

در کشور ما نه تنها تلاشی برای احیای جنگل‌ها صورت نمی‌پذیرد بلکه عوامل نابودی جنگل‌های زاگرس بدون هیچ مانعی، مرگ باقی‌مانده از جنگل‌های ارزشمند را به نفع سودجویان سرعت می‌بخشند: چرای بیش از حد دام که حتی از احیای دوباره جنگل هم جلوگیری می‌کند،

نابودی جنگل با هدف توسعه باغات توسط سودجویان بومی، عدم مهار آفت‌هایی که طی چندین ساله گذشته درختان بلوط را به کام مرگ کشانده و معضلاتی چون آتش‌سوزی‌های مکرر و تبدیل درختان به زغال دست در دست هم چرخه نابودی جنگل‌های زاگرس را تکمیل می‌کنند.

هر ساله دوستداران محیط زیست و شهروندان کُرد در کردستان با کاشت بذر بلوط در طبیعت کردستان با کمپین "زاگروسانه کاشت بذر بلوط زاگروس"  در جهت احیا جنگلها تلاش میکنند .و امیدوارند این کمپین به فرهنگ تبدیل شده و همه مردم در حفظ محیط زیست خود را مسئول بدانند . 

 

 

 

.