مرز باشماق از ارکان مهم توسعه کردستان است/اربعین بسترساز رونق معنوی و اقتصادی استان

استاندار کردستان گفت: مرز باشماق به عنوان مسیر تردد زوار امام حسین (ع)در سومین سال متوالی تبدیل به یکی از ارکان توسعه استان شده و در سالیان آتی موجب اتفاقات بزرگ و تقویت شاخص‌های اقتصادی استان خواهیم بود.

استاندار کردستان گفت: مرز باشماق به عنوان مسیر تردد زوار امام حسین (ع)در سومین سال متوالی تبدیل به یکی از ارکان توسعه استان شده و در سالیان آتی موجب اتفاقات بزرگ و تقویت شاخص‌های اقتصادی استان خواهیم بود.

به گـزارش هه نـگاو،

اسماعیل زارعی کوشا در پنجاه و هشتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در محل سالن اجتماعات امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، تعامل و هماهنگی و ارتباط موثر مابین دولت و فعالان اقتصادی بخش خصوصی را ستود و پیگیری ایجابی موضوعات را منتج به نتیجه و دارای بازخورد عنوان کرد.

 

وی در ادامه سعه صدر را لازمه پذیرش مسئولیت و یکی از مهمترین ویژگی های مدیران بیان کرد و گفت: افرادی که این ظرفیت را ندارند بهتر است مسئولیتی قبول نکنند.

 

استاندار کردستان با اشاره به مزیت های مرز باشماق به عنوان مرز رسمی تردد زوار اربعین برای سومین سال متوالی، افزود: این سفر زیارتی برای استان برکات زیادی داشته و دارد و لازم است همه مدیران با تمرکز بیشتر در راستای تقویت زیرساخت ها و فراهم کردن امکانات بهتر برای پذیرایی مطلوب از زوار اهتمام ورزند.

 

وی با بیان اینکه به برکت سفرهای اربعین چندین هزار میلیارد پروژه تاکنون بهره برداری شده و خواهد شد، اظهار کرد: اربعین حاوی جلوه های زیبای وحدت و برادری و ارادت به اهل بیت است که این مهم به عنوان یک موضوع پژوهشی در ابعاد اقتصادی، گردشگری، مذهبی و معنوی باید مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.

 

استاندار کردستان با بیان اینکه باشماق مریوان یکی از مرزهای شش گانه مشترک با عراق برای تردد زائران اربعین حسینی در سال جاری تعیین شده است، ادامه داد: این مرز یکی از ارکان توسعه استان است چرا که آب و هوا و زیبایی منحصر بفرد طبیعت شهر مریوان و مرز باشماق که تفاوت زیادی با سایر مرزها دارد باید به خوبی معرفی و از این فرصت طلایی بهره برد.

 

زارعی کوشا یادآور شد: براساس برنامه ریزی انجام شده در این هفته زائران اربعین به صورت رایگان از مرز باشماق به سلیمانیه عراق با هماهنگی و هزینه تقبل شده از سوی اتحادیه میهنی، منتقل می شوند.

 

گفتنی است بررسی مسائل و مشکلات فعالین اقتصادی شهرستان بانه مستقر در شهرک صنعتی در ارتباط با تقویت آنتن دهی شبکه همراه و اینترنت و بهبود جاده دسترسی و ورودی، محصور کردن شهرک و جدول کشی داخل شهرک به منظور هدایت روان آبها، ایجاد سایت پسماند صنعتی و جمع آوری زباله، تامین ایستگاه اطفاء حریق و آتش نشانی، ساماندهی تصفیه خانه صنعتی، رفع نواقصی چون کمبود فضای سبز و عدم وجود تابلو و سر درب شهرک صنعتی، عدم تفکیک سندهای صنعتی مستقر در شهرک از جمله دستور کارهای جلسه مذکور بود که مواردی تصویب و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.