داستان یک شهر

از ماست که برماست ...

از ماست که برماست ...

وقتی شور و هیجانات قومی و محله ای و پول جایگزین شعور و تخصص گردد نتیجه اش همین رفتارهای غیر متعارف در حوزه شورای اسلامی شهر بانه می گردد.

ششمین دوره شورا شهر بانه می توانست نوید بخش ترکیب تخصص و تجربه و جوانی گردد و شهر، روند پویایی و بالندگی را درنوردد. متاسفانه شاهد اتفاقات تلخ تر از دوره پنجم بوده‌ایم.

نمی دانم ترکیب چهار به سه را برای اولین بار چه کسانی رواج دادند. سیستمی که نشان از عدم آگاهی و شناخت جامع از قوانین و نقش شورا داشته و دارد.

از آغازین سالهای تشکیل شورا تاکنون، عزیزان شورا وظیفه خود را دخالت در امور کاری شهردار و شهرداری دانسته و وظایف اصلی خود، که ایشان شورای شهر هستند نه شورای شهرداری را فراموش کرده و یا اساسا آگاه به ذات شورا نبوده و نیستند.
 
البته نباید زحمات تک چهره هایی ماندگار در عرصه خدمت به مردم توسط بعضی از اعضای شورای اسلامی را از یاد ببریم. افرادی که تلاش بسیاری برای ایفای نقش اصلی شورا کرده و می کنند لیک در اقلیت بسر برده و می برند.

پس از روی کار آمدن شورای ششم این اعضا خانم سروه قادر خانزاده را بعنوان سرپرست شهرداری بانه انتخاب کردند، قادر خانزاده به مدت شانزده ماه در دوران شورای دوره پنجم سرپرست بود . پس از این انتخاب شورای شهر دریک فراخوان نمایشی بختیار علیزاده را با چهاررای بعنوان شهردار بانه انتخاب کردند ، اما همه ما میدانستیم که این انتخاب تنها تلف کردن وقت برای سرپرست شهرداری می باشد.
قبل از اینکه به این موضوع بپردازیم سوالاتی رو مطرح می کنم.
چرا هنگام انتخاب شهردار به مدیریت میانی وی توجه نشد؟
مگر می شود شخصی را که در سال 98 به علت  نداشتن میانی برای شهرداری سقز که ردشده بود را بعنوان شهردار بانه انتخاب کرد؟
مگر می شود کسی را که برای انتخابات مجلس رد شده بود را بعنوان شهردار بانه انتخاب کرد؟
مگر می شود کسی که به شهرداری بدهکار است را بعنوان شهردار بانه انتخاب کرد؟

مگر می شود شخصی را فقط برای اینکه با اعضا شورای شهر رفاقت دارد را بعنوان شهردار انتخاب کرد ؟ تغییر هر شهردار هزینه های سنگینی برای شهرداری و شهروند ایجاد می کند که عقل سلیم هرگز در این شرایط اقتصادی دنبال تحمیل گزینه ای که شرایط ندارد وهزینه مضاعف ایجاد میکند نمی رود. آیا اعضای شورای اسلامی شهر بانه به این مهم توجه نداشته ند؟

از سوی دیگر از زمان شروع دوره ششم شورای اسلامی شهربانه  تاکنون سه بار سرپرست تعویض شده است که متاسفانه در سطح استان نگاه خوبی به این همه جابجایی وجود ندارد. مگر می شود در طول شش ماه سه بار سرپرست شهرداری تغییر کند؟ 

اگر سرپرست ضعیف عمل کرده است
از او بابت ضعف در عملکرد سوال پرسید و درصورت عدم توجیه و فقدان دلایل درست و منطقی، وی را برکنار و شخص دیگری را جهت مدیریت موقت شهرداری تا انتخاب شهردار بر کرسی نشاند  و یا اگر خارج از مصوبات شورا اقدام نموده است و اتفاقا قانون تعریفی استاندارد در این خصوص دارد و شورا باید متناسب با قانون با او رفتار کند. 

پس دلیل این تغییرات چیست؟ 

آنچه از عملکرد سرپرست  فعلی دیده می شود بیانگر این است که وی بادخالتهای اعضای شورای شهر تاکنون موفق به انتخاب معاونین خود نبوده است؟ لیک این همه تشکیک در شورا برای چیست؟!

چه زمانی ما باید شاهد وحدت در شورا و تدوین برنامه های کاربردی و جامع باشیم.

رفتارهای پوپولیستی دراین مدت  توسط عده ای بخوبی گواه همه چیز است،

عزیزان عضو شورا کمی وحدت رویه داشته باشید و از ترکیب چهار به سه برداشته و به فکر شهر و شهروند باشید.

طاهررسولی فعال رسانه ای