مدیریت در کردستان شرکت سهامی نیست که یک عده سهم خواهی کنند

استاندار کردستان گفت: طی مدتی که در استان حضور پیدا کرده ایم عده ای از فعالان سیاسی و اجتماعی با ما دیدار کرده اند و ما به آن ها اعلام کرده ایم که مدیریت در استان شرکت سهامی نیست که یک عده سهم خواهی کنند بلکه ملاک ما توانمندی، پاک دستی و توان مدیران در سالم سازی است.

استاندار کردستان گفت: طی مدتی که در استان حضور پیدا کرده ایم عده ای از فعالان سیاسی و اجتماعی با ما دیدار کرده اند و ما به آن ها اعلام کرده ایم که مدیریت در استان شرکت سهامی نیست که یک عده سهم خواهی کنند بلکه ملاک ما توانمندی، پاک دستی و توان مدیران در سالم سازی است.

اسماعیل زارعی‌کوشا ظهر امروز در شورای اداری استان، اظهار کرد: بابت سه دقیقه تأخیر در برگزاری این جلسه عذرخواهی می کنیم و به مدیران استان اعلام می کنیم که جلسات را باید سر ساعت شروع کنند و سخنرانی ها هم در همان زمان تعیین شده باشد.
وی در ادامه سخنان خود روز دانشجو را تبریک گفت و افزود: نخبگان علمی و اساتید توانمند بسیاری در مراکز دانشگاهی استان فعالیت دارند اما به دلیل قانون بومی گزینی شاهد تضییع حقوق دانش آموزان کردستانی هستیم که انتظار می رود نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای رفع این دغدغه همت کنند.
استاندار کردستان تصریح کرد: مبحث پژوهش باید محور امور باشد چون بسیاری از پروژ‌ها براساس نگاه سلیقه‌ای و یا یک ذهنیت‌هایی انجام شده و مطالعات پژوهشی قبل از اجرا در آن ها به کار گرفته نشده و امروز به یک بحران تبدیل شده اند.
زارعی کوشا افزود: در دو دهه گذشته تنها پشتیبانی و حمایت رهبر معظم انقلاب موضوع پژوهش را به پیشرفت رسانده است و معظم‌له همواره خواستار توسعه و تسریع در اجرای پروژه‌های پژوهشی بوده اند.
استاندار کردستانی در ادامه سخنان خود با تقدیر از خیر کردستانی که یکصد دستگاه ویلچر برقی را برای معلولان استان خریداری کرده بود اظهار کرد: بیش از ۵۰ هزار نفر از جمعیت استان را معلولان تشکیل می دهند که انتظار می رود فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی  یک مشاور برای رفع دغدغه معلولین از بین این جامعه داشته باشند.
وی با تبریک ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار اظهار کرد: طی دو سال از شیوع ویروس کرونا همه مردم دنیا شاهد تلاش های خستگی ناپذیر کادر درمانی بودند و ما قدردان زحمات آن ها هستیم.
زارعی کوشا بر تثبیت مدیریتی در استان در سریع ترین زمان ممکن تأکید کرد و گفت: فلسفه تغییر مدیریت در استان با تغییر دولت‌ها، دمیدن یک نفس جدید در کالبد مدیریتی و اجرایی کشور است و در این راستا بنای ما به تعامل و همفکری در استان است.
استاندار کردستان خاطر نشان کرد: در همین راستا با جریان‌های سیاسی، نخبگان و افراد صاحب‌نظر نشست‌هایی برگزار کرده‌ایم و ایده‌ها و نظرات آنها را شنیده‌ایم اما در انتخاب مدیران تحت فشار هیچ تفکر و فردی قرار نخواهیم گرفت.
وی تصریح کرد: مدیریت استان یک شرکت سهامی نیست که برای هر بخشی سهمی در نظر بگیریم چرا که ما یک امانتی از دولت تحویل گرفته‌ایم و باید به مردم خدمت کنیم.
زارعی کوشا افزود: متناسب با این امانت و شرایط، ظرفیت‌ها و کمبودهای استان، افرادی توانمند، پاکدست و کسانی که توان سالم‌سازی داشته باشند در پست‌های مدیریتی بکارگیری خواهند شد.
استاندار کردستان در ادامه سخنان خود از تغییر روند برگزاری جلسات شورای اداری استان خبر داد و گفت: مدیران در جلسات بعدی باید پاسخگوی حوزه کاری خود باشند و از رسانه ها هم به عنوان یاری کنندگان توسعه استان انتظار نقد منصفانه و اطلاع رسانی معتمدانه را داریم.
وی افزود: انتظار داریم رسانه‌ها نارسایی‌ها و محدودیت‌ها را بیان کنند اما شأن رسانه را از اینکه در چنبره بعضی خواسته‌های گروهی، جناحی، باندی و سیاسی قرار گیرد، حفظ کنند.
استاندار کردستان از سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به استان کردستان خبر داد و گفت: انتظار می رود فرمانداران و مدیران در استان تا آخرین ساعات مسئولیت خود پاسخگو مردم بوده و به ارائه خدمت بپردازند و کم کاری نکنند.
حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: ارتباط مردمی و خوب حرف زدن یک هنر است که انتظار می رود مدیران استان با صبر و شکیبایی در برابر سختی ها برای همه همیشه خیرخواه باشند.
اوسطی نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: انقلاب اسلامی با توحید کلمه به پیروزی رسید و امروز کلیدواژه هایی همچون همگرایی و انسجام برای عبور از تحریم های اقتصادی ضروری است.
وی افزود: مردم همواره در میدان بوده اند و ما مسئولان نیز باید از این همبستگی ملی حفاظت کنیم و از چند دستگی و اختلاف پرهیز کنیم.
اوسطی خاطرنشان کرد: توسعه کردستان بخشی از پازل توسعه کشور است و باید با همگرایی از همه ظرفیت های استان بهره بگیریم.
زندیان نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: مجلس دغدغه معیشت مردم و مبحث اقتصاد را در اولویت خود قرار داده است و در این مدت ۱۰ مصوبه تأثیر گذار را داشته است که تولید سالانه یک میلیون مسکن، قانون مالیات بر خانه های خالی، طرح رتبه بندی معلمان و اصلاح ساختار بانک مرکزی از مهمترین آن هاست.
وی افزود: در کردستان ظرفیت ها و موانع توسعه بسیاری وجود دارد که موانع توسعه در بسیاری مواقع در زبان سیاسیون و مسئولان دولتی مطرح می شود.
زندیان تصریح کرد: جلسات فانتزی برای رفع موانع تولید بخش خصوصی دیگر جوابگو نیست و باید مردم و بخش خصوصی را در سیاست گذاری و تصمیمات دخیل کنیم.
وی افزود:پروژه راه آهن همدان- سنندج هنوز تکمیل نشده، زنجیره فولاد ناقض مانده، مسیر انتقال آب سد آزاد به سنندج تنها سه کیلومتر انجام شده، از ۹۰ هزار هکتار سهمیه آبی کردن اراضی بسیاری از اراضی هنوز آبی نشده و جاده های کردستان اصلا وضعیت مناسبی ندارند.
قلعه گری مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان نیز در این جلسه خواستار اصلاح مصرف ادارات و دستگاه های اجرایی در فصل سرد سال شد و گفت: هم اکنون ضریب نفوذ گاز در شهرهای استان ۱۰۰ درصد و در مناطق روستایی ۹۶ درصد است که با برنامه ریزی این ضریب در روستاهای استان تا سال آینده به ۹۹ درصد خواهد رسید.