استاندار کردستان گفت: در برخی از شهرستانها هنوز با بحران تأمین زمین مسکن ملی مواجه هستیم.
- 13/ اردیبهشت /1403 11:40:56
- شناسه خبر : 57DF7532
- ارسال توسط : فاطمه قادری
اسماعیل زارعیکوشا در جلسه بررسی مشکلات پروژههای مسکن ملی استان کردستان اظهار داشت: یکی از مهمترین تکالیف ما اجرای طرح نهضت ملی مسکن است و این موضوع با جدیدت پیگیری میشود.
وی گفت: در دو سال گذشته مسئله تامین زمین و رفع نواقص به صورت جدی پیگیری و در حال حاضر تا حدود زیادی این مشکل رفع شده است.
استاندار کردستان با بیان اینکه علاوه بر مسئله تامین زمین، ما بیشترین متقاضی را در سطح کشور داریم، تصریح کرد: با توجه به وضعیت توپوگرافی استان با شرایط خاص و در برخی از شهرستانها هنوز با بحران تامین زمین مواجه هستیم، اما تمام توان خود را برای رفع این مشکلات به کار خواهیم برد.
وی وضعیت پروژههای استان را برخلاف محدودیتها مناسب ارزیابی کرد و افزود: اولویت ما تامین زمین برای 36 هزار واحد تعهد شده دولت در کردستان است که تاکنون برای 26 هزار واحد تامین زمین انجام شده است.
زارعیکوشا اذعان داشت: اولویت اصلی ما در سال جاری مسئله ساخت و ساز اعم از آمادهسازی تا اتمام پروژههاست و باید کل استان به کارگاه عمرانی بزرگ ساخت مسکن تبدیل شود.
وی تاکید کرد: از دستگاههای خدماترسان انتظار میرود که همکاری ویژهای برای پیشبرد نهضت ملی مسکن داشته باشند و از این به بعد یکی از دستورکارهای شورای مسکن ارائه گزارش عملکرد این دستگاهها خواهد بود.
استاندار کردستان خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی استان عنوان کرد: برنامهریزیهای لازم جهت اجرای فضاهای عمومی همچون مسجد، مدرسه و ... به موازات پروژههای مسکن ملی انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه بانک های عامل نیز همکاری لازم جهت تزریق تسهیلات بانکی به پروژههای مسکن ملی را داشته باشند، گفت: برخی از پروژهها به دلیل داشتن معارض با مشکلات قانونی مواجه بودند که با همکاری دستگاه قضا بخشی از آنها رفع و تثبیت مالکیت انجام شده و امیدواریم مابقی نیز در کمترین زمان ممکن برطرف شود.
استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود مجلس را خطاب قرار داد و افزود: با توجه به عزم جدی دولت برای ساخت مسکن، مجلس شورای اسلامی باید برای این موضوع واقعبینانهتر قانونگذاری کند و استثناهایی را برای این پروژه ملی در نظر بگیرند.
وی اذعان داشت: یکی از مهمترین عوامل تورم در کشور مسئله مسکن در سبد خانوار است، بنابراین مجلس باید برخی از قواعد جاری را برای رفع مشکلات این حوزه بردارد.
زارعیکوشا در پایان از رسانهها خواست که زبان گویای مردم باشند و با انعکاس بالغانه اقدامات انجام شده، در جامعه امیدآفرینی کنند.